Hírek

Tavaszi program tipp – Indulás piknikezni! Segítünk, milyen ételt vigyél magaddal

Fogd meg a pokrócot, és indulás piknikezni! A jó idő már itt van, ha tehetjük, töltsünk minél több időt a szabadban. De mit tegyünk a piknik-kosárba? A könnyen romlandó és szószos ételeket hanyagoljuk. A sülteket, a száraz kolbászféléket javasoljuk inkább.

2014.04.4.Tovább olvasom

Gyanús ha túl olcsó a húsvéti sonka

Az már gyanús ha túl olcsó a húsvéti sonka, legyünk körültekintők a vásárláskor.

2014.04.3.Tovább olvasom

Mi már pácoljuk a húsokat, rendelést is felveszünk!

Itt a nyári időszámítás. A hőmérséklet egyre növekszik. Úgy tűnik, megérkezett a szabadtéri grill ideje is. Mi is felkészültünk. Folyamatosan készítjük az előre pácolt húsokat.

2014.03.31.Tovább olvasom

A minőséget jelezheti a sonka színe – közeledik a húsvét

Válassz sötétebb húsvéti sonkát! A minőséget jelezheti a szín. Ha a húst megvágva bordó színt látunk, akkor úgy néz ki, jó minőségű sonkára találtunk. A színen a füstölés is látszik. Emellett az illat is árulkodó.

2014.03.28.Tovább olvasom

Szeretsz sütögetni? Hogy állsz az barbecue-val?

Ha Te is szeretsz a szabadban sütögetni és igazán jókat enni, akkor ezt meg kell nézned.

2014.03.27.Tovább olvasom

Erre figyeljen oda a húsvéti sonka vásárlásakor!

Egyes boltok, árusok így tévesztik meg a vásárlót. Mutatunk néhány tippet, mire kell odafigyelni a húsvét sonka vásárlásakor.

2014.03.25.Tovább olvasom

Interneten is rendelhetsz már Jazz Chicken ételeket, az online vásárlóknak ajándék palacsinta jár

Ezentúl nem csak telefonon, hanem online is rendelhetsz a Jazz Chicken kínálatából. A megújult oldalunkon, webáruház segítségével könnyedén leadhatod a rendelésedet. Válassz a csaknem 150 termék közül!

2014.03.24.Tovább olvasom

Így vásárolj kolbászt!

Szoktad nézni a kolbász vásárlásakor az összetételt? Ha nem, javasoljuk, hogy ezután tedd meg. Az a legjobb, ha egy kolbász a húson, a szalonnán, a fűszereken kívül mást nem tartalmaz.

2014.03.21.Tovább olvasom

Megkezdődött a medvehagyma szezon, húsok ízesítéséhez kiváló

Itt a medvehagyma szezon. Sokan indulnak útnak mostanában, hogy gyűjtsenek belőle. Egyesek csak az íze matt szedik és eszik, mások a gyógyhatása miatt is.

2014.03.20.Tovább olvasom

Bátran ehetünk kicsit zsírosabb ételeket is?

Nincs összefüggés a telített zsírok és a szívbetegségek között. Ezek szerint bátran fogyasztható a szalonna, a kolbász és más, kicsit zsírosabb étel is. A szív egészsége nem csupán az étkezéstől függ – állítják.

2014.03.19.Tovább olvasom