Hírek

A jó húsvéti sonka, parasztsonka előállítása szakértelmet kíván

A jó parasztsonka előállítása gondos munkát kíván. Igazán jó szakemberek kezei közül csak minőségi húsvéti sonka kerülhet ki. Fontos a jó sózás, a pácolás és a füstölés. A megfelelő ízek elérése időigényes és szakértelmet kívánó munka során érhető csak el.

2014.03.12.Tovább olvasom

Ön tudja, melyik húsféle hol található – sertés részei játék

Az origo.hu gasztro rovata egy játékra invitálja az olvasóit. Egészen pontosan segít a húst vásárlóknak abban, hogy kiderítsék, valóban tisztába vannak-e azzal, melyik húsféle hol található például a sertésen.

2014.03.10.Tovább olvasom

Kezdődik a böjt, hamarosan gondoskodni kell a húsvéti sonkáról – Szombathelyen nálunk is rendelhet

Vége a torkoskodás időszakának, itt a böjt. Ez azt jelenti, hogy negyven nap, és húsvét, azaz ideje lassan a sonkáról is gondoskodni.

2014.03.7.Tovább olvasom

Azért jó, ha nem marad ki az étrendből a hús

A növényekben például nem található B12-vitamin. Ennek fogyasztása pedig elengedhetetlen, egyebek mellett a vörösvérsejt normális képzésében van nagy szerepe. Ezért (is) fontos a szervezetnek a hús.

2014.02.25.Tovább olvasom

SZÉP-kártya vendéglátás alszámla, ez a legnépszerűbb – Szombathelyen mi is elfogadjuk

A béren kívüli juttatás választásakor is a hasunkra gondolunk, vagy egyszerűen ez a praktikus megoldás. Kiderült, hogy továbbra is az Erzsébet-utalvány és a SZÉP-kártya vendéglátás alszámlája a legnépszerűbb.

2014.02.18.Tovább olvasom

Egyre környezettudatosabban működünk – a felhasznált villamos energiát megújuló forrásból nyerjük

Egyre környezettudatosabban működünk. Nemrég megérkezett az erről szóló tanúsítványunk is.

2014.02.17.Tovább olvasom

Akció a húsboltban és a bisztróban

Ismét akció lesz a húsboltban és a bisztróban is. Ezúttal a pecsenyekacsa, a pulykamell mellett a hurka és a májsajt lesz olcsóbb. Részletek itt!

2014.02.12.Tovább olvasom

Körömpörkölt: szereted?

Sokan idegenkednek tőle, vannak viszont, akik nem merik bevallani, hogy szeretik. Ám még többen ennék, amikor csak tehetik.

2014.02.11.Tovább olvasom

Dininguide: “Az ember bizalmi viszonyt ápol a hentesével”

A Dininguide rendszeresen készít ranglistákat. Nem csak éttermekről, hamburgerekről és street food ételekről, italokról, de levesezőkről is. Volt, hogy a hét legjobb hentest gyűjtötték össze.

2014.02.6.Tovább olvasom

Csomagolt vagy friss hús?

A jó minőségű hús vásárlásának a fontosságára hívják fel a figyelmet. A túl olcsó hús gyakran nem megfelelő minőségű. Ez abban is megmutatkozik, hogy alacsony a fehérjetartalma.

2014.02.5.Tovább olvasom