A jó parasztsonka előállítása gondos munkát kíván. Igazán jó szakemberek kezei közül csak minőségi húsvéti sonka kerülhet ki. Fontos a jó sózás, a pácolás és a füstölés. A megfelelő ízek elérése időigényes és szakértelmet kívánó munka során érhető csak el.
Az origo.hu gasztro rovata egy játékra invitálja az olvasóit. Egészen pontosan segít a húst vásárlóknak abban, hogy kiderítsék, valóban tisztába vannak-e azzal, melyik húsféle hol található például a sertésen.
Vége a torkoskodás időszakának, itt a böjt. Ez azt jelenti, hogy negyven nap, és húsvét, azaz ideje lassan a sonkáról is gondoskodni.
A növényekben például nem található B12-vitamin. Ennek fogyasztása pedig elengedhetetlen, egyebek mellett a vörösvérsejt normális képzésében van nagy szerepe. Ezért (is) fontos a szervezetnek a hús.
A béren kívüli juttatás választásakor is a hasunkra gondolunk, vagy egyszerűen ez a praktikus megoldás. Kiderült, hogy továbbra is az Erzsébet-utalvány és a SZÉP-kártya vendéglátás alszámlája a legnépszerűbb.
Egyre környezettudatosabban működünk. Nemrég megérkezett az erről szóló tanúsítványunk is.
Ismét akció lesz a húsboltban és a bisztróban is. Ezúttal a pecsenyekacsa, a pulykamell mellett a hurka és a májsajt lesz olcsóbb. Részletek itt!
Sokan idegenkednek tőle, vannak viszont, akik nem merik bevallani, hogy szeretik. Ám még többen ennék, amikor csak tehetik.
A Dininguide rendszeresen készít ranglistákat. Nem csak éttermekről, hamburgerekről és street food ételekről, italokról, de levesezőkről is. Volt, hogy a hét legjobb hentest gyűjtötték össze.
A jó minőségű hús vásárlásának a fontosságára hívják fel a figyelmet. A túl olcsó hús gyakran nem megfelelő minőségű. Ez abban is megmutatkozik, hogy alacsony a fehérjetartalma.