Ezért kérd az ingyenes segítségünket

Manapság a legtöbbször előforduló konyhai baleset a kések miatt következik be. Van, hogy az életlenség okoz bajt, máskor az, ha túlságosan éles a kés.

Előbbinél gyakran csak vagdossuk a húst anélkül, hogy az történne, amit ténylegesen szeretnénk. Ilyenkor gyakran sebesítjük meg magunkat, sokszor nem is a kés élével, hanem a hegyével.

Az éles késnél pedig elég egy rossz mozdulat, és máris megvan a baj. Főként a szeletelést végezzük rosszul. Van, aki úgy vág el dolgokat, hogy a kezében tartja a vágnivalót, és maga felé tartja a kést. Ilyenkor csak a szerencsének köszönhető, ha nem lesz ebből baj. Mások pedig a gyakorlatlanság miatt fogják meg rosszul a húst, és előfordulhat, hogy az a nedvessége miatt megcsúszik a vágódeszkán.

hús előkésztés

A hús előkészítése sem könnyű – Ha gondolod, segítünk

De akad olyan is, akinek csak kicsúszik a kezéből a kés. És utána nyúl. Ezt nem szabad. Hagyni kell leesni. És persze csak arra használjuk a kést, amire való. Húst a hússzeletelővel vágjunk!

Ha nem kockáztatnánk. Van más megoldás is.

A Kámon-húsnál ingyenesen felszeleteljük a húst. Ha szeretnéd, akkor ledaráljuk vagy kockára vágjuk. Így a biztos. Ha nálunk vásárolsz húsárut, bátran kérd ezt a szolgáltatásunkat!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.