Húsáru:
– Sertéshúsok (comb, lapocka, tarja, karaj, szűzpecsenye, első csülök, hátsó csülök, köröm, oldalas, máj, szív, tüdő, velő, vese)
– Marhahúsok (comb, lapocka, nyak, oldalas, szegy, farok, rostélyos, hátszín, vesepecsenye, fehérpecsenye, lábszár)
– Baromfifélék (pulyka, csirke)
– Víziszárnyasok (kacsa, liba)
– Bárány, birka (megrendelésre)
– Füstölt áruk (szalonnafélék, sonkafélék, kolbászfélék, füstölt csülök)
– Pácolt húsok (tarja, csirkecombfilé, csirkemellfilé, pulykamellfilé)
Vásárlóinknak kínált díjmentes szolgáltatásaink:
– szeletelés
– kockázás
– darálás
Továbbá vállaljuk:
pácolás, házilag előállított hústermékekhez szükséges alapanyagok előkészítése (grillhúsok, kolbász és szalámi, sonak és szalonna alapanyagok)
A választáshoz egy kis segítség: