Húsáru

Húsáru:

– Sertéshúsok (comb, lapocka, tarja, karaj, szűzpecsenye, első csülök, hátsó csülök, köröm, oldalas, máj, szív, tüdő, velő, vese)
– Marhahúsok (comb, lapocka, nyak, oldalas, szegy, farok, rostélyos, hátszín, vesepecsenye, fehérpecsenye, lábszár)
– Baromfifélék (pulyka, csirke)
– Víziszárnyasok (kacsa, liba)
– Bárány, birka (megrendelésre)

– Füstölt áruk (szalonnafélék, sonkafélék, kolbászfélék, füstölt csülök)

– Pácolt húsok (tarja, csirkecombfilé, csirkemellfilé, pulykamellfilé)

Vásárlóinknak kínált díjmentes szolgáltatásaink:

– szeletelés
– kockázás
– darálás
Továbbá vállaljuk:

pácolás, házilag előállított hústermékekhez szükséges alapanyagok előkészítése (grillhúsok, kolbász és szalámi, sonak és szalonna alapanyagok)

 

 

A választáshoz egy kis segítség: