Húsvétkor szívesen veszünk minőségi sonkát. És erre nem sajnáljuk a pénzt. Úgy tűnik, enyhül a korábbi években jellemző árérzékenység.
Húsvéti sonkák a Kámon-Hús hentesüzletében
A Világgazdaság közölte, hogy a húsipari szereplők számítása szerint a korábbi évekhez képest nagyobb arányban fogják keresni a fogyasztók a minőségi, sok esetben prémium kategóriás füstölt termékeket a húsvéti időszakban. Különösen népszerűek lesznek a tradicionális ízeket előcsalogató, hagyományos technológiával készült termékek – fogalmaznak.
Mi, a Kámon-Húsnál is ezt tapasztaljuk. Nálunk is évről évre többen keresik a minőségi, házias ízvilágú húsvéti sonkákat. Viszont mi már nem csak nyersen kínáljuk ezeket a sonkákat. Akár főzve, tálalásra készen is megrendelheted tőlünk.
Ha tehát nem bajlódnál az előkészítéssel, a főzéssel, az ízesítéssel, ránk akkor is számíthatsz. Nézz be hozzánk a húsboltba!