Van egy nagyon jó tippünk Neked, ha szeretsz a szabadban gulyást főzni. Nem nagy dolog, mégis kevesen gondolnak rá.
Ha kicsit tartalmasabb ízekre vágysz, készítsd a gulyást csülökből. És ne félj attól, hogy a zsírszövetek miatt szétesik a hús, vagy attól, hogy zsírosabb lesz a lé. Ellenkezőleg, sokkal tartalmasabbra fől így a levesünk a bográcsban. Nem lesz száraz sem a hús, és mivel a zsírszövetekben van az igazi íz, ezért sokkal ízletesebb lesz az egész gulyásunk. És a lé is kicsit kocsonyásabbá válik, ami szintén jót tesz az összképnek és az “összíznek”.
Nem mellesleg sokkal kiadósabb lesz, ha csülökből készül. Ja, és a bőr is mehet bele.
Próbáld ki! Nagyon szuper lesz, ha így készíted. Ha pedig további infókra lenne szükséged, nézz be a húsboltunkba! És segítünk kiválasztani a megfelelő csülköt is.