Így oszd részekre lefagyasztás előtt a darált húst

Sokak számára igencsak praktikus módszert mutatott be a Nosalty. Egy videó segítségével magyarázzák el, hogyan célszerű lefagyasztani a húsboltban megvásárolt darált húst.Nem véletlen, hogy nagy az érdeklődés a praktika iránt, hiszen a darált húst számos étel elkészítésénél használjuk. Sokaknál ezért “alapélelmiszerként” rendszeresen ott van a mélyhűtőben. Csakhogy előfordul, hogy túl sok vagy túl kevés az, amit kiolvasztunk az ételünk elkészítéséhez. Ezen igyekszik segíteni az említett módszer.

Azt javasolják, hogy a megvásárolt darált húst tegyük egy zacskóba, lapítsuk ki és valamilyen eszközzel (mondjuk evőpálcikával) “húzzunk bele vonalakat”, azaz osszuk fel darabokra, és úgy tegyük be a fagyasztóba. Az így kapott húsból annyit törünk le, amennyit éppen felhasználnák.

Szerintünk érdemes kipróbálni. Nézd meg a videót, hogy Te is elsajátíthasd a technikát.

A darált hús beszerzésében segítünk. Várunk Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletében!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.