Ilyen előre pácolt, grillre való húsok készülnek nálunk rendszeresen

Évről évre merészebbek vagyunk, ha a grillezésről van szó. Mármint az ízek tekintetében. A hozzánk érkező érdeklődők, vásárlók közül egyre többen keresik a kicsit különlegesebb grillhúsokat.

1

Előre pácolt grillhúsok a kámoni húsboltban

A hagyományos módon pácolt tarja mellett sokan kérik már a kámoni tárkonyos, kurkumás, joghurtos csirkecomb filét. És legalább ennyire kelendő a citromos, gyömbéres, mustáros grillhúsunk is. A hagyományos ízek alatt egyébként a zöld fűszeres, borsos, enyhén fokhagymás grillhúst értjük.

grillhús Szombathely

Kámoni tárkonyos, kurkumás, joghurtos csirkecomb filé

Nemrég készítettünk egy olaszos csirkecomb filét. Ez is nagyon hamar elkelt, szóval egyértelműen népszerűnek ítéltük. Mondjuk a hozzávalók alapján ez nem is annyira meglepő. A pácba ugyanis a fokhagyma mellé paradicsom és bazsalikom is került. Ha ezt grillen elkészítjük, szuper mediterrán ételt kapunk.

Olaszos csirke - grill

Olaszos csirkecomb filé

De nem csak szelet húsokat készítünk házilag. A nyári sütögetés ugyancsak elmaradhatatlan étele a grillkolbász. Természetesen ilyenek is kaphatók nálunk. És még a bográcsba való húsfélékért is érdemes betérni hozzánk. Egy jó kis marhapörkölt, egy remek gulyás csülökből…

csülök vásárlás Szombathelyjpg

Bográcsos főzéshez is alkalmas csülök

Szóval, ha sütögetést, főzést terveztek, a hús alapanyagért gyertek el hozzánk! Ha nem bajlódnál a pácolással, “rácsra előkészített” húsokat is kérhetsz – akár előre is rendelhetsz telefonon. De szalonnát, grillkolbászt és bográcsba való húst is nagy választékban találsz nálunk. Várunk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.