Évről évre merészebbek vagyunk, ha a grillezésről van szó. Mármint az ízek tekintetében. A hozzánk érkező érdeklődők, vásárlók közül egyre többen keresik a kicsit különlegesebb grillhúsokat.
Előre pácolt grillhúsok a kámoni húsboltban
A hagyományos módon pácolt tarja mellett sokan kérik már a kámoni tárkonyos, kurkumás, joghurtos csirkecomb filét. És legalább ennyire kelendő a citromos, gyömbéres, mustáros grillhúsunk is. A hagyományos ízek alatt egyébként a zöld fűszeres, borsos, enyhén fokhagymás grillhúst értjük.
Kámoni tárkonyos, kurkumás, joghurtos csirkecomb filé
Nemrég készítettünk egy olaszos csirkecomb filét. Ez is nagyon hamar elkelt, szóval egyértelműen népszerűnek ítéltük. Mondjuk a hozzávalók alapján ez nem is annyira meglepő. A pácba ugyanis a fokhagyma mellé paradicsom és bazsalikom is került. Ha ezt grillen elkészítjük, szuper mediterrán ételt kapunk.
Olaszos csirkecomb filé
De nem csak szelet húsokat készítünk házilag. A nyári sütögetés ugyancsak elmaradhatatlan étele a grillkolbász. Természetesen ilyenek is kaphatók nálunk. És még a bográcsba való húsfélékért is érdemes betérni hozzánk. Egy jó kis marhapörkölt, egy remek gulyás csülökből…
Bográcsos főzéshez is alkalmas csülök
Szóval, ha sütögetést, főzést terveztek, a hús alapanyagért gyertek el hozzánk! Ha nem bajlódnál a pácolással, “rácsra előkészített” húsokat is kérhetsz – akár előre is rendelhetsz telefonon. De szalonnát, grillkolbászt és bográcsba való húst is nagy választékban találsz nálunk. Várunk!