Te tudod, mi lehet az oka?
Hát persze, hogy a bográcsozás. Ahogy a jó idő beköszönt, a kinti főzést tervezők nagy százaléka marhapörköltet készít. A gulyás után talán ez a második legnépszerűbb, bográcsban készített étel… Egy általunk nemrég összeállított lista szerint mindenképpen. De a Maggi egy korábbi felmérése is hasonlókat igazol. Ebből kiderült, hogy a magyarok havonta legalább egyszer a szabadban főznek nyáron, méghozzá bográcsban. Leginkább pörköltet.
Bográcsozás az egyik rendezvényünkön
Szóval nem véletlen, hogy egyre többen térnek be hozzánk pörköltnek valóért. Marhahúsból leginkább a lábszár fogy. Amit egyébként ingyenesen fel is kockázunk. Szóval ha nálunk vásárol valaki, még erre se lesz gondja.
Vagyis, ha bográcsozást tervezel, a hús alapanyagért nézz be hozzánk! De grillezéshez is találsz nálunk házilag pácolt finomságokat.