Jó feltét nélkül aligha lesz teljes a főzelék

A főzelék önmagában, csak a zöldségektől is lehet ízletes, de ami igazán teljessé teszi, az a feltét – legalábbis szerintünk. És nem csak, hogy így ízletesebb az étel, hanem sokkal tartalmasabb, laktatóbb is. De ha a régi “menzás” időket szeretnénk felidézni, a ropogós fehér kenyeret se hagyjuk ki a menüből!

Gondolj csak bele, milyen jól passzol a kenyér egy olyan kellemesen krémes babfőzelékhez, ami a füstölt ízt a vele együtt készülő oldalastól kapja meg. De mondhatnánk a füstölt kolbásszal kínált lencsefőzeléket, esetleg a jó pörkölttel tálalt sárgaborsót. Vagy akár a fasírtpogácsás burgonyafőzeléket és a kelkáposzta főzeléket is említhetnénk. És a paradicsomos káposztával kínált főtt húsról ne is beszéljünk.

Neked melyik a kedvenced?

Ha Te is főzelékes típus vagy, nézz rá az Omlett havi menükínálatára! Az étteremben ugyanis hetente több alkalommal készítünk ilyen ételeket. De ha otthon főznél valamilyen tartalmas főzeléket, és ideális feltétnek való húst keresel, nézz be hozzánk a hentesüzletbe! Kolbászt, oldalast és fasírtnak való alapanyagot is találsz nálunk.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.