Jó, ha ismert helyről származó húsárut vásárolunk. Az étel is finomabb lesz és az egészségünk is meghálálja, ha minőségi húst veszünk. Nem mindegy, honnan származik a húsáru. Számít, milyen állattartásból kerül a húspultokba. A nyugodt életet élő állat húsa finomabb és egészségesebb is. A megfelelő takarmány mellett a higiénikus tartás is elengedhetetlen.
Egyes áruházláncokban nincs esély tájékozódni a hús eredetéről. Hiányzik az eladó, a hentes és a vásárló közötti közvetlen kapcsolat. A kommunikáció pedig segíthetne abban, hogy a megfelelő ételhez a megfelelő húst válasszuk. A vásárlás előtt meggyőződhetünk a húsáru minőségéről, és akár elkészítési tanácsokat is kérhetünk a hentestől.
Mindez legtöbbször csak kis, helyi boltokban lehetséges. Javasolt tájékozódni az akciókról. S hogy még jobban megismerje a vásárló a húsboltot, akár csatlakozhat is saját online közösségekhez, így Facebook oldalhoz vagy feliratkozhat arra alkalmas oldalakon hírlevélre.
Ismerje meg a Kámon-hús Kft-t! Tájékozódjon az akciókról, hírekről, regisztráljon havi hírlevelünkre (weboldalunk jobb oldalán található regisztrációnál).