Jó, ha ismert helyről vásároljuk a húst – így tudhat meg még többet az alapanyagról

Jó, ha ismert helyről származó húsárut vásárolunk. Az étel is finomabb lesz és az egészségünk is meghálálja, ha minőségi húst veszünk. Nem mindegy, honnan származik a húsáru. Számít, milyen állattartásból kerül a húspultokba. A nyugodt életet élő állat húsa finomabb és egészségesebb is. A megfelelő takarmány mellett a higiénikus tartás is elengedhetetlen.

 
Egyes áruházláncokban nincs esély tájékozódni a hús eredetéről. Hiányzik az eladó, a hentes és a vásárló közötti közvetlen kapcsolat. A kommunikáció pedig segíthetne abban, hogy a megfelelő ételhez a megfelelő húst válasszuk. A vásárlás előtt meggyőződhetünk a húsáru minőségéről, és akár elkészítési tanácsokat is kérhetünk a hentestől.

 
Mindez legtöbbször csak kis, helyi boltokban lehetséges. Javasolt tájékozódni az akciókról. S hogy még jobban megismerje a vásárló a húsboltot, akár csatlakozhat is saját online közösségekhez, így Facebook oldalhoz vagy feliratkozhat arra alkalmas oldalakon hírlevélre.

 
Ismerje meg a Kámon-hús Kft-t! Tájékozódjon az akciókról, hírekről, regisztráljon havi hírlevelünkre (weboldalunk jobb oldalán található regisztrációnál).

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.