A füstölt házi kolbász nem csak önmagában, vacsorára elfogyasztva szuper étel. Hanem más finomságokban is remekül hasznosítható. Például egy nyári bográcsozás alkalmával mehet a paprikás krumpliba, és a babgulyás ízvilágát is fokozhatjuk a házi kolbásszal. De a hagyományos, konyhában elkészített ételekhez is kiválóan passzol.
Rakott krumpliba egyértelműen ez való. Töltelékként pedig dagadóba vagy karajba is tehetjük. Ha pedig egy kicsi pluszt szeretnénk a lecsóba vagy a reggeli omlettbe, szeljünk egy-két karikát a serpenyőbe. De a házi langallóra is mehet a szalonna-hagyma páros mellé harmadiknak a füstölt kolbász.
A házi kolbász a paprikás ízét átadja a készülő ételnek, így nem csak tartalmasabb, hanem jóval ízesebb is lesz a tervezett fogás.
Igazi, házi jellegű füstölt kolbászt keresel? Nézz be hozzánk! Szombathelyen a húsboltban és a bisztróban is komoly választékot találsz.