Készíts BBQ gombócot a grillen! – Mi ilyeneket is ajánlunk

Ha grillezésről van szó, a legtöbben különféle pácolt hússzeletekre gondolnak – elsőre. Pedig ha jobban belegondolunk, darálthúsból is készíthető grillre való finomság. Korábban leírtuk például azt, hogyan célszerű húspogácsát készíteni hamburgerhez. De ez csak csak egy tipp. A darált húsból ugyanis BBQ húsgombócok is készíthetők.

Mi ilyeneket is gyakran “gyártunk” a húsboltban. És ahogy számos más termékünkbe, ezekbe is házi összetevők kerülnek. Legalábbis ami a fűszerket illeti. Azok a kiskertünkben teremnek. De a hús is kámoni és a sajt is kistermelőtől származik. Ja, és a zsemlemorzsát is mi készítjük.

Készül a BBQ gombóc.

Szóval egyáltalán nem nagyüzemi a grillre szánt termék. Az elkészítési módjáról pedig csak annyit, hogy grillserpenyőben célszerű sütni. A rácson ugyanis szétsülne. Nem nagy ördöngősség, és az ízélmény is garantált. Főleg, ha a faszenes füst eredményezte utánozhatatlan aroma ráadásaként egy kis BBQ szószt is teszünk a gombócokra.

Már majdnem kész a BBQ húsgombóc

Ha megpróbálnád elkészíteni, a húsboltban kérheted. Ha épp nincs készítve, jelezd az igényedet, és szívesen összeállítjuk Neked.

Mehet a grillre a BBQ húsgombóc.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.