Készíts hidegen is fogyasztható sülteket otthon!

Te is vagy úgy, hogy nem igazán kívánod a felvágottakat? Előfordul. Ilyenkor jó megoldás lehet, ha olyan sültet készítesz mondjuk ebédre, ami később hidegen is fogyasztható. Számos sülthúsféle készíthető el úgy, hogy felszeletelve mehet akár a szendvicsbe is.

Általában annyi a titok, hogy egyben süthető húst kell választani. Amit persze fel is turbózhatunk mondjuk baconnel körbetekerve, vagy úgy, hogy kolbásszal megtöltjük. Az egyben sült karaj, a töltött csirkemell vagy a hátszín, a szűzpecsenye, a dagadó mind elkészíthető úgy, hogy később hidegen is ehető. Ha pedig nem szendvicsbe szánt húst készítenénk, az oldalas is “megteszi”. Hidegen, friss ropogós kenyérrel ez is tökéletes – legalábbis szerintünk.

rakott csülök

Házi készítésű, kámoni rakott csülök

Ha készítenél hasonlót, kérj bátran tanácsot a kollégáinktól a húsboltban! Szerintünk érdemes közben ilyen, hidegen is fogyasztható sülteket is készíteni. Sokkal változatosabbá tehető az étrend.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.