A legtutibb szalonna sütögetéshez

Azt gondolhatnánk, hogy a szalonnasütés spontán és egyszerű dolog. De ez azért nem egészen van így. A jó alapanyag itt is elengedhetetlen. Nem mindegy, milyen szalonnát tűzünk a nyársra. Bár sok minden ízlés kérdése, azt azért talán kijelenthetjük, hogy a szalonnasütéshez a legjobb az oldalszalonna, különösen az, amin van zsír és ízletes hús is bőven. Jó párosítás továbbá, ha a már előre füstölt szalonnát és a zsírszalonnát együtt tűzzük a nyársra. Vagy ha igazán ínyencek vagyunk, akkor próbáljuk ki a mangalicaszalonnát.

szalonnaKamonHus

A ízvilág egyébként akkor lesz a legjobb, ha hagymát is sütegetünk. De egy kis házikolbász és egy kis sonka is igazán elfér a nyárson.

Ha a tökéletes szalonnát keresed a szalonnasütéshez, nézz be hozzánk Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletébe!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.