A vasárnapi húslevest szeretitek? És a leveshús is a kedvenceitek közé tartozik? Ha igen, akkor az ilyen, marhahúsból készült hústál is ízleni fog.
Ritkán gondolunk arra, hogy levesben főtt húst külön fogásként tálaljunk, pedig érdemes lenne. A főtt marhahús, szintén a levesben főtt zöldségekkel együtt igazán tartalmas étel lehet. Főleg, ha még köretet is adunk hozzá. Főtt burgonyával kiváló. A mindmegette.hu-n ajánlják például így. Itt a tálalásról még azt is írják, hogy előmelegített tálon, egy kis levessel meglocsolva szervírozzuk – így lesz tökéletes. De a hús mellé a krumplin kívül a torma és a paradicsom szósz is mehet.
Tányérhús – Kámonban készült
Ez egy tipikus “kettő az egyben” étel. Leves és főétel is készül egyszerre.
Ha kedvet kaptál, nézz be hozzánk a szombathelyi húsboltunkba, és segítünk megfelelő hús alapanyagot választani.