Mi a közös bennük?

Tokány, brassói, gulyás, rizses hús, pörkölt és székelykáposzta. Ki tudja, mi a közös bennük? Azon kívül, hogy a legtöbben bármikor szívesen ennénk bármelyikből.

Mindegyik ételhez kiváló hús alapanyag a sertéscomb. És még az is, hogy egyik ételbe sem egészben kerül a hús, hanem fel kell kockázni azt a főzés előtt. És ha már itt tartunk, mindegyik ételhez főzni kell a húst. Egyik sem sütőben készül. És talán egyiket se nehéz elkészíteni, talán a kezdő szakácsoknak sem okoz problémát a megfőzésük.

05

Friss húsáru a hentesüzletünkben

Kedvet kaptál valamelyik elkészítéséhez?

Mi az ötleten kívül a megfelelő sertéscomb kiválasztásában tudunk segíteni, és még a hús kockázását is vállaljuk. Ráadásul ingyen, akárcsak a szeletelést és a darálást.

Szóval, ha kedvet kaptál és készítenél egy jó tokányt, gulyást vagy brassóit, hozzá való alapanyagot találsz nálunk. Várunk a hentesüzletünkben!  A címünk: Szombathely, Maros u. 2.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.