Tokány, brassói, gulyás, rizses hús, pörkölt és székelykáposzta. Ki tudja, mi a közös bennük? Azon kívül, hogy a legtöbben bármikor szívesen ennénk bármelyikből.
Mindegyik ételhez kiváló hús alapanyag a sertéscomb. És még az is, hogy egyik ételbe sem egészben kerül a hús, hanem fel kell kockázni azt a főzés előtt. És ha már itt tartunk, mindegyik ételhez főzni kell a húst. Egyik sem sütőben készül. És talán egyiket se nehéz elkészíteni, talán a kezdő szakácsoknak sem okoz problémát a megfőzésük.
Friss húsáru a hentesüzletünkben
Kedvet kaptál valamelyik elkészítéséhez?
Mi az ötleten kívül a megfelelő sertéscomb kiválasztásában tudunk segíteni, és még a hús kockázását is vállaljuk. Ráadásul ingyen, akárcsak a szeletelést és a darálást.
Szóval, ha kedvet kaptál és készítenél egy jó tokányt, gulyást vagy brassóit, hozzá való alapanyagot találsz nálunk. Várunk a hentesüzletünkben! A címünk: Szombathely, Maros u. 2.