Van néhány tippünk, hogy köret helyett mivel, illetve miben tálald a grillen készített húst, kolbászt. Kezdjük is az utóbbival. Nincs is annál jobb, mint amikor a grillen ropogósra sült kolbászt friss hotdog zsemlébe tesszük. Mellé pedig egy kis salátát, mustárt helyezünk. Egyszerű és nagyszerű – próbáljátok ki.
A szelet húsokat, a grillezett húspogácsát egyértelműen hamburgerzsemlébe tennénk. A félbevágott zsemle alsó és felső részét is érdemes kicsit megpirítani. Ezután tedd bele mondjuk a grillezett csirkemellet. Turbózd fel egy kis salátával, sajttal, és már kész is a házi grill burger.
Hasonlóan jó választás lehet a bagett is. Ebbe grillezett csirkecsíkokat javaslunk. A bagettet – hasonlóan a hamburgerzsemléhez – pirítsuk meg egy kicsit, ezután tegyük bele a belevalót.
Ha kicsit másra vágynál, akkor a megsült húst kockázd fel és tedd feltekert tortillába. Egy kis zöldség, dressing, és készen is vagyunk.
A vállalkozóbb szelleműek készíthetnek házilag pitát. Ez már egy kicsit időigényesebb feladat, de megéri. Ha nincs recepted, itt megnézheted, hogyan kell elkészíteni. Ha kész a pita, ízlés szerint turbózd fel a grillezett húsodat.
Reméljük, tudtunk egy-két jó tippet adni. Ha a hús kiválasztásában lenne szükséged segítségre, keress minket Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletében.