A grillezett zöldség igazán jó párja a faszénen sült húsnak. Remek köretnek, egészséges és gyorsan elkészül. A legtöbben a padlizsánt és a cukkínit készítik el a grillen.Ezeket célszerű már korábban szeletekre vágni, és akárcsak a húst, befűszerezni. Egyesek csak sót, borsot tesznek rá, mások grillfűszerrel ízesítik. A sütés előtt nagyjából 20 percig hagyjuk állni a befűszerezett zöldségeinket.
A kedvenc grillzöldségek között bátran említhetjük a gombát is, de a burgonya, a spárga és a hagyma is jó választás lehet. Vagy mindezek mixe, esetleg saslikként elkészítve – erről korábban írtunk, klikk, ha kíváncsi vagy.
A zöldségeket és a húsokat bátran lehet kombinálni, az ízek kiegészítik egymást.
Próbáld ki Te is, a hús kiválasztásában segítünk. Gyere el hozzánk Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletébe és kérdezz bátran!