Neked milyen a szalonnasütő stílusod? Hübelebalázs vagy, esetleg főnök típus?

Szalonnát sütni mindenki szeret, de nem mindenki egyformán teszi ezt. A Mindmegette írt egy bejegyzést még régebben arról, hogy szalonnasütéskor látványosan megnyilvánul az emberek személyisége. Van például a hübelebalázs, aki már akkor süti a szalonnát, amikor még nincs is parázs. De létezik egy másik típus is.

Az, aki épp hogy megpirítja a szalonnát. Gyakorlatilag sütés nélkül el is fogyasztja. Aztán ott van a precíz. Ő az, aki gondosan csöpögteti a zsírt a kenyérre. Akkor süt, amikor tökéletes a parázs, és csakis precízen átsült – nem szenes – szalonnát fogyaszt. Ismerünk anyácska/apácska típusú szalonnasütőket. Ők azok, akik mindenkinek segíteni szeretnének, és megmondják a tutit. Rájuk nyugodtan rábízhatod a nyársadat, amíg elmész sörért.

A szalonnasütéskor is vannak főnök típusú emberek. Náluk nincs nyárs, de mégis van szalonnájuk. És léteznek a művészek, akik teljesen egyedi módon irdalják a szalonnát, valamiért extra a nyársuk, és ügyelnek a szalonna-hagyma elrendezésre is.

Te melyik típus vagy?

Legyen bármilyen a stílusod, a szalonnát nálunk beszerezheted a sütögetéshez. Gyere el hozzánk Szombathelyen, és válassz tökéletes szalonnát!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.