Nem csak pörköltként, rolád formában is remek a pacsni

Pacsnit ettetek-e? Nálunk rolád formában és kérhetitek. Nincs más dolgotok, csak betenni a sütőbe. Mi házilag ízesítettük.
A pacsni egyébként egy másfél-két centiméter vastag marhahús, a lapocka egyik része. Finom szaftos, vékony, ezért tokányba, levesbe, pörköltnek kiváló. Nálunk sütésre előkészített formában is kérhetitek. A házilag ízesített pacsni roládunk kolbászmasszával van töltve – konyhakész tehát.
A kicsit változatosabb fogásokra vágyóknak kimondottan ajánljuk. Érdemes kipróbálni.

 

Sütnél, főznél? A hús alapanyag kiválasztásában segítünk Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletében. Nézz be hozzánk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.