Olvastátok? Mi így készülünk a húsvétra

A múlt héten a Vas Népe újságírója kérdezett minket a húsvéti készülődésről. Egészen pontosan arról, hogy lesz-e bőven sonka, kacsa és csirke az ünnepekre.

Mercs Árpád kollégánk nyilatkozott. Elmondta:  A csirke belsőség és a kacsa szállítása az utóbbi két hónapban akadozott, de megoldódott a probléma. Az emberek kiéheztek a kacsára, most van bőven, húsvétra készülünk vele. A szabadban is süthető comb és mell népszerűek, viszont a kacsa- és libamájat nem nagyon keresik a vevőik. A hízott liba nagyon drága, azt csak megrendelésre hozatunk.

Fotó: vaol.hu

Ugyanakkor megnyugtató a helyzet a csirke- és pulykahúst érintően is. Nem lesz hiány az ünnepekre. Ahogy sonkából se. Felkészültünk arra is, hogy várhatóan a húsvét előtti napokban megduplázódik a forgalmunk. Sőt, még nagypénteken és nagyszombaton is nyitva leszünk. Utóbbi napon délig várjuk a vásárolókat.  

Arról az újságban ugyan nem lehetett olvasni, de nálunk egy újfajta szolgáltatást is igénybe lehet venni. Ha szeretnéd, a húsvéti sonkát akár meg is főzzük Neked. Így nem kell otthon bajlódnod az elkészítéssel, és több idő marad az ünneplésre, a pihenésre.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.