Sertéssültből szendvicsbe való

Léteznek olyan ételek, amik sülve és hidegen fogyasztva is igazán finomak. De nem csak, hogy jó ízűek, praktikus fogások is.

Ugyanis egyik nap sülve, meleg ebédként fogyaszthatjuk, másnap pedig akár felvágott helyett is mehet a gyerek tízóraijába. A legalkalmasabbak erre a sülthúsok. Süthetünk mondjuk egészben sertéscombot vagy kolbásszal töltött karajt is. Mindkettő fejedelmi étel, ha frissen fogyasztjuk. Ugyanakkor szendvicsbe paradicsommal, paprikával is igazán remek. Nem beszélve arról, hogy mennyire tápláló. Sokkal több energiát ad, mint egy vékonyka felvágott.

Igaz, kenyér közé nem igazán való az oldalas és a hagyományos értelembe vett sült hús sem. Ettől függetlenül hidegen ezek is tökéletesek. Ahogy a fasírozott is. Egy kis francia salátával meg aztán tényleg első osztályú étel. Ráadásul a felsorolt ételek elkészítése nem vesz igénybe sok időt. Legfeljebb egy óra alatt szinte mindegyik készre süthető.

Szóval ha kicsit unod már a felvágottakat, készíts kicsit nagyobb adag sültet és fogyassz belőlük hidegen is. Nálunk, a Kámon-Húsnál minden szükséges hús alapanyagot beszerezhetsz ehhez.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.