Sütögetésre felkészülni! Ideje leporolni a grillt

Ideje leporolni a grillt, előszedni a bevált recepteket és bekészíteni a gyújtóst, faszenet. Lassan itt a grillszezon. A nappali hőmérséklet egy grill ebéd elkészítésére már alkalmas. Így akár most hétvégén is sütögethetünk egyet. Mi már készülünk. A grillhúsokat már bepácoltuk. Nincs más dolgotok csak rátenni a grillre, élvezni a tavasz első napsugarait és rácson sülő hús illatát.

grill2

Hiába a jó idő, azért nem árt óvatosnak lenni. A kora tavaszi grillezésekor valami egyszerű, gyorsan elkészíthető ételt válasszatok. Mivel a levegő hőmérséklete ilyenkor gyorsan lehűlhet, kérjetek olyan húst a hentesüzletben, amit ismertek, tudjátok, hogy kell készíteni és garantáltan ízletes. Jó ha olyan házilag, előre pácolt verziókban gondolkodtok, amit rossz idő esetén akár a konyhában is meg lehet sütni. Milyen húsok ezek? Segítünk!

Nézz be hozzánk Szombathelyen, a kámoni húsboltba! Válassz itt a házilag pácolt grillhúsok közül!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.