Szolgáltatásaink

Húsbolt, bisztró, étterem

A Kámon-hús Kft. a húsáruk bolti forgalmazása mellett vállalja kis- és nagykereskedők kiszolgálását is.

Szombathelyen a bisztrónkban helyben fogyasztható sülteket, salátákat kínálunk, emellett sajtokat, joghurtokat, felvágottakat, szalámikat és más kolbászféléket is megvásárolhatnak a hozzánk betérők.

A bisztró szomszédságában, ugyancsak Szombathelyen, az Omlett étteremben minden hétköznap kétféle menüvel várjuk vendégeinket. Az étlapon található fogásokon túl pedig minden hónapban más-más különleges étellel is igyekszünk kedveskedni. A hagyományos ízeken túl, főszakácsunknak, Varga Ferencnek köszönhetően rendszeresen ismertetünk meg új, különleges ízeket is a vendégeinkkel.

Reggeli, ebéd, vacsora Szombathelyen az Omlett étteremben

Az Omlett étterem Szombathely első reggelizője. A kínálatunkat is ehhez igazítottuk, ételeink között megtalálható minden olyan, ami egy kiadós reggelihez szükséges. Így, tojásfélék, melegszendvicsek, sült és pirított szalonnák és kolbászfélék is.
Igyekszünk rendszeresen különleges italokat, süteményeket is kínálni a vendégeinknek. Bioteák mellett különleges röviditalok és borok is megtalálhatók a kínálatban.

Az étteremben vállaljuk rendezvények, családi, baráti összejövetelek lebonyolítását, emellett a Kámon-hús Kft. munkatársaira külső rendezvények, fogadások lebonyolításában is számíthat.

Ne legyen gondja a rendezvény cateringjére

A Kámon-Hús Kft. vállalja rendezvények cateringjét. A kínálatunkban a hagyományos ételeken keresztül a különleges fogásokig minden megtalálható. A menüsorukat az alkalomhoz illően, az igényeknek megfelelően állítjuk össze.
Vállaljuk fogadások, szabadtéri rendezvények, nagyszabású események vendéglátó szolgáltatását. Emellett sajtótájékoztatók, kisebb családi, baráti rendezvények cateringjében is számíthat ránk.

Árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.