Miért a Jazz Chicken?

Sokaknak az ár a meghatározó, mások a különlegességet keresik. A Jazz Chickennél mi azt tartjuk, hogy a legfontosabb a minőségi és a friss alapanyag. Reméljük, Neked is ez számít, amikor burgert, bagettet vagy bundázott csirkerészeket rendelsz.

Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a húst a saját hentesüzletünkből szerezzük be. Így garantáltan a legjobb és a legfrissebb alapanyag kerül az ételeinkbe. De nem csak itt követhető nyomon a minőségre való törekvés. Konyhafőnökünk például rendszeresen képzi magát, ennek köszönhetően pedig a legújabb, a legmodernebb elvárásoknak megfelelően készíti el az ételeket. Ezek közül talán Te is kóstoltál már párat.

De nem csak a minőségre törekszünk, hanem a környezetet is védjük. Legalábbis próbálunk “zölden gondolkodni és dolgozni”. Például a szükséges meleg vizet saját napkollektorok segítségével állítjuk elő, és a vállalkozásunk működtetéséhez szükséges villamos energia is megújuló forrásból származik. Az erről kiadott E-on nyilatkozatot itt találjátok.

jazzchickenhird

Ezek mellett szelektíven gyűjtjük a csomagolási hulladékot, és a lehető legrövidebbre próbáljuk csökkenteni a termelőtől a fogyasztóig, illetőleg a szállítás során megtett utat. Továbbá van saját fűszerkertünk és magaságyásunk is.

A modern technológiát követve pedig szeretnénk azt elérni, hogy Te is a legkényelmesebben rendelhess tőlünk. Akár a neten keresztül a mobilod segítségével vagy telefonon.

Reméljük, Neked is szimpatikus a filozófiánk! Ha tetszik, annak örülünk és bízunk abban, hogy a kínálatunk is elnyeri a tetszésedet. És azt is reméljük: ha döntened kell, honnan rendeled meg a burgert vagy a bagettet, akkor a Jazz Chickent választod.

Online rendelésre itt a jazzchicken.hu oldalon van lehetőség. A Jazz Chicken kiadványunk (étlap) pedig itt érhető el.