• slide03

  • Hétköznaponként kétféle menü és havonta változó különleges ajánlatok az Omlettben.

 • Legyen a vendégünk Szombathely első reggelizőjében az Omlett étteremben. Minden hétköznap menüvel és minden hónapban más-más különleges ajánlattal várjuk a vendégeinket.

  Egy igazi, nyári mediterrán étel az étlapunkról

  Nyáron nem mindig vágyunk nehéz ételre. Ezért, ha étterembe megyünk, rendszerint a zöldségekre, a salátákra is ránézünk. De mivel a húsról azért nem szívesen mondanánk le, sokszor inkább maradunk a nehezebb fogásoknál. Pedig lenne alternaítva. Az Omlett étlapján például több, zöldségkörettel kínált könnyű, grillezett húst is találni. Mi most ezek közül a görögös pulykamellet ajánljuk.

  2016.06.3.Tovább olvasom

  Nyári Omlett-különlegességek

  Összeállítottunk a nyárra egy különleges ajánlatot. Ahogy máskor, az egyszerűbb fogások mellett a kicsit extrább ételeket most is megtaláljátok a kínálatban. Mutatjuk.

  2016.06.1.Tovább olvasom

  Így fogd a burgert, hogy ne potyogjon ki belőle minden feltét!

  Egy hamburgert nem könnyű elfogyasztani. Főleg akkor, ha rengeteg féle plusz feltét kerül bele. Sokszor a helytelen fogás miatt minden kipotyog, és így már nem igazán nevezhető hamburgernek, amit fogyasztunk. De mit lehet tenni, hogy ez ne következzen be? Egy egyszerű technikát javasolnak a kutatók – mert hogy már ezt is vizsgálták tudományos oldalról is.

  2016.05.31.Tovább olvasom

  Bérelhető hűtőautó

  hutoauto copy

  Rendezvényre készült

  borok rendezveny 1 3 omlett-allofogadas 4 2 sajttal