• fw-1

  SALÁTÁK, BURGEREK A JAZZ CHICKENNÉL

  A rendelésedet leadhatod online is.

  fw-1

  NAPI MENÜ, RENDSZERESEN FRISSÜLŐ KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

  Nézd meg, milyen kínálattal várunk az Omlett étteremben!

 • Legyen a vendégünk Szombathely első reggelizőjében az Omlett étteremben. Minden hétköznap menüvel és minden hónapban más-más különleges ajánlattal várjuk a vendégeinket.

  Sajnos pár napig még zárva lesz az Omlett – Egy fotó a korszerűsítésről

  Az előzetes tervekkel ellentétben sajnos még a jövő hét elején is zárva kell tartanunk. A kivitelezés pár napot elhúzódik, így várhatóan csak szerdán (május 24-én) nyit az étterem és a Jazz Chicken – a húsbolt és a bisztró viszont nyitva lesz. Megértéseteket köszönjük. Egyébként így állunk most az építkezéssel.

  2017.05.19.Tovább olvasom

  Egy kis szünetet kell tartanunk: május 15-étől 19-éig

  A húsbolt többször említett bővítése és az Omlett konyhájának további korszerűsítése most jutott el abba a fázisba, hogy egy kis szünetet kell tartanunk. A szerelési munkálatok miatt sajnos zárva lesz az étterem, és Jazz Chicken rendeléseket se tudunk teljesíteni (a húsbolt és a bisztró nyitva lesznek). A szünet viszont mindössze egy hétig tart: május 15-étől 19-éig. 20-ától természetesen ugyanúgy, szeretettel várunk Titeket. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.

  2017.05.12.Tovább olvasom

  Kávézós típus vagy? Nézd meg, naponta legfeljebb hány “feketét” ajánlott fogyasztani!

  Sokaknak nem indulhat a reggel kávé nélkül, ahogy az ebéd utáni “fekete” sem maradhat ki a délutánból. De a nap végéhez is sokan egy eszpresszóval nyernek energiát – négy és öt óra környékén is többen isznak kávét. És olykor az is előfordul, hogy egy-egy találkozókor vagy egy nehezebb napon még pluszban is fogyasztunk. Szóval nem ritka, hogy egyesek napi négy kávét is isznak. De vajon ez egészséges-e?

  2017.05.10.Tovább olvasom

  Bérelhető hűtőautó

  hutoauto copy

  Rendezvényre készült

  suti borok 3 2 rendezveny 4 omlett-allofogadas sajttal