3+1 burger a nagyon éheseknek – ha Szombathelyen rendelnél

Három emeletes burger, amit csak a nagyon éheseknek ajánlunk. És azoknak, akiknek nagy tenyerük van. Ezek a több szintes burgerek ugyanis nem kicsik. Igaz, ami igaz: nem könnyű szépen megenni. De talán az otthon fogyasztható burgereknél ez nem olyan nagy probléma… Nézzük, melyek azok a Jazz Chicken burgerek, amikhez kifejlett “burgerfaló” képességre lesz szükség!

Az egyik ilyen burger a Big double. A neve is arra enged következtetni, hogy itt valami nagyról van szó. És tényleg, minden duplán kerül bele. Egészen pontosan két húspogácsa, dupla jégsaláta, paradicsom, uborka, hagyma, ketchup és mustár.

bigdouble-reszlet

Rendelj burger a Jazz Chickentől Szombathelyen!

Ugyancsak óriásinak számít a Big power burgerünk. Ez már tényleg “keményebb” burgerezőknek való. A dupla hús mellé ugyanis jalapenos paprikát, tabasco szószt és dijoni mustárt is teszünk. Természetesen a jégsalátán, a sajton és a paradicsomon felül. Itt is garantált az ízélmény, és biztosan nem maradsz éhes, ha ezt rendeled.

A harmadik big burger, a Big piggy. Ha nagyon éhes vagy és a húspogácsás burger helyett másra vágynál, ez való Neked. A burgerbe ugyanis 2 darab rostonsült karajszeletet teszünk (2×160 g), amihez még megy jégsaláta, sajt, paradicsom, csalamádé és mustár is.

És, ha már a duplázásnál tartunk, meg kell említenünk a Smash burgert is. Igaz, ez nem emeletes, de két húspogácsa kerül bele, amik közé cheddar sajtot teszünk. De megy még a burgerbe jégsaláta, lilahagyma és füstölt fűszeres paprikaszósz is.

Ha kedvet kaptál a kóstoláshoz, rendeld meg valamelyik burgerünket itt! Amit pedig még jó, ha tudsz: Szombathelyen ingyenes a kiszállítás, és menüben is kérheted a burgert. A kínálatról pedig a Facebook oldalunkon, a bolt alkalmazásban is tájékozódhatsz, ha esetleg valamikor később választanál.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.