Az Omlett étlapján számos rántott étel megtalálható. A hagyományos rántott bordától kezdve a Cordon Bleu-n át egészen a kijevi pulykamellig. De azért ezeknél extrább “bundázott” húsokat is kínálunk.
Ilyen a fetával és fokhagymával töltött csirke és az aszalt paradicsommal, zöldfűszeres túrókrémmel töltött csirke is. Mindkettőt rántva szervírozzuk. Szerintünk érdemes megkóstolnod ezeket, ha könnyű, de extrább ízvilágú panírozott ételekre vágynál. Ugyanakkor a figyelmedbe ajánljuk a sertéshúsból készült rántott ételeinket is. Ezek közül is kettőt emelnénk most ki. Az egyik a csípős-mustáros tarja rántva, a másik pedig a baconnel, füstölt sajttal töltött borda. Az ízeket és a mennyiséget tekintve is mindkét fogás tartalmas. Szóval ha jó étvágyad van, ezek közül válassz!
Az Omlett palacsinta
A plusz egy rántott étel pedig az Omlett palacsinta. Ez a desszert ugyanis úgy készül, hogy az édes morzsába forgatott palacsintát töltjük meg somlóival, és így sütjük ropogósra. Az egészet pedig meggyes öntettel tálaljuk.
Jól, hangzik, igaz…
Ha kóstolnád bármelyiket, várunk az Omlettben.