5+1 desszert az Omlettben étlapjáról

Bármennyire is kiadós a főétel, a desszertnek azért mindig marad hely a hasunkban. De ha nem, akkor is szívesen rendelünk. 🙂 A desszert ugyanis valahogy hozzátartozik az éttermi étkezéshez.

Nálunk, az Omlettben legalábbis ezt tapasztaljuk, ezért öt különböző édesebb fogás is rendelhető az étlapunkról. Van köztük olyan, ami rendkívül kiadós és olyan is, ami könnyedebb, így egy nehéz étel után is választható. Ez utóbbi kategóriába soroljuk a hagyományos ízes, kakaós és berkenyés palacsintát. És talán a Gundel palacsintát is.

De hogy miért nevezzük hagyományosnak ezeket a palacsintákat?

Mert készül nálunk egy különlegesebb verzió is. Ez pedig az Omlett palacsinta, ami édes morzsába forgatott, Somlói galuskával megtöltött, meggyes öntettel kínált finomság. És ez egy elég kiadós desszert. Ahogy a túrógombóc, no meg a nagy adag Somlói galuska is.

A címben említett plusz desszertünket pedig mindig az aktuális ajánlatunkban találod. Ez általában valamilyen szezonális sütemény. Novemberben például gesztenyés alagút szerepel a különleges ajánlatban.

Szóval ha az Omlettben ebédelsz vagy vacsorázol, nézz rá a főétel után a desszertekre is! Talán találsz a kedvednek és a “jóllakottsági szintednek” megfelelő édességet. 🙂

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.