Szerintünk az áfonya mártás nagyon jól passzol a húsokhoz. Így nem véletlen, hogy számos ételünk meghatározó összetevőjeként találkozol vele az étlapunkon.
Hátszínhez és szarvassülthöz is adjuk, méghozzá a narancsos gyömbéres verziókhoz. Ugyanakkor az áfonya mártás a könnyedebb ételek mellé is nagyon passzol. Például az aszalt gyümölcsökkel töltött pulyka ízvilágát kifejezetten jól kiegészíti ez a kis plusz.
Friss áfonya
De ha már a gyümölcsök és a húsok párosításánál tartunk, ki kell emelnünk az étlapunkról a balaton-felvidéki camamberttel készült csirkemellet is, amit karamellizált almával kínálunk, ahogy a sokak által kedvelt csirkemell salátát is. Hiszen ez utóbbiba is kerül alma.
Ugyanakkor áfonya mártás külön is kérhető az Omlettben. Így ha bármelyik más ételünkhöz fogyasztanál, nyugodtan rendelj belőle. Akár a desszertekhez is kérheted. Mondjuk egy jó kis palacsintához.
Várunk az Omlettben!