Aki reggelizik…. Tudjátok a folytatást?

Összegyűjtött a HáziPatika.com hat olyan okot, ami a rendszeres reggelizés mellett szól. Többször hívtuk már fel mi is a figyelmet a reggelizés fontosságára. Szombathely első reggelizőjeként úgy gondoljuk, sokat tehet hozzá a napunkhoz a jó minőségű, bőséges reggeli. Nézzük meg, miben segíthet a nap első étkezése.

A gyűjtés szerint a bőséges reggeli több energiát ad a nap feladataihoz, segítségével könnyebben tudunk fókuszálni a munkára. Aki reggelizik, kisebb eséllyel hízik el. Mivel nap közben kevesebbet nassol, és az ebéd, a vacsora során sem eszi túl magát.

Omlett szendvics

A reggelizők anyagcseréje felgyorsul, így több kalóriát égetünk el a nap során. Azok, akik munkába indulás előtt esznek, kevesebb rossz koleszterint halmoznak fel a szervezetükben, így csökkentik a szívroham előfordulásának és a cukorbetegség kialakulásának az esélyét is.

Kedvet kaptál egy jó kis reggelihez? Várunk Szombathelyen, az Omlett étteremben, vagy gyere el hozzánk a kámoni bisztróba, és kóstold meg itt a frissen készült reggeli fogásokat!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.