Ahogy azt már megszokhattátok, ebben a hónapban is készítettünk egy kis menü ajánlót. Mutatjuk, hogy milyen extra fogásokkal készülünk áprilisban a hagyományos ízek mellett.
Lesz a jövő héten például rántott, húsos palacsinta és készül francia csirke is. A hónap második felében kínálunk sörös-zöldséges tarját tarhonyával, április lezárásaként, 28-án pedig sült halfilé lesz paradicsom szósszal és zöldséges kuszkusszal – ez csak néhány példa.
A felsoroltak mellet ugyanis lesznek jó kis főzelékek – sárgaborsó, sóska, burgonya és tök is -, ahogy tésztából és hagyományos húsételekből sem lesz hiány. Készítünk burgundi marharagut, szezámmagos szeletet, cordon bleut és hentes szeletet, valamint halfilét is.
Ez utóbbit nagypénteken kínáljuk. Ha tehát nem főznél az újonnan munkaszüneti nappá nyilvánított nagypénteken, nálunk akár menüzhetsz is.