Burger, menü és bagett a Jazz Chicken TOP3-ban

Régen összesítettük már a Jazz Chicken TOP online rendeléseit. Most megtesszük. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a nyáron eddig melyik finomságokat kértétek a legtöbben.

Érdekes helyzet alakult ki, ugyanis az első három helyen szerepel egy burger, egy menü és egy bagett is.

A legkedveltebb nyári burger (eddig) ezek szerint a Memphis three burger. Amibe roston sült csirkemell, sült virsli, húspogácsa, egy darab tükörtojás, jégsaláta, paradicsom, uborka, hagyma, valamint ketchup/mustár kerül. Az ára pedig 990 forint, és így néz ki.

Memphis three burger

szintén Memphis three burger

A második legtöbbet rendelet termékünk az 1. menü. Ez mindössze 1350 forintba kerül, és a választott burgeren kívül jár hozzá 1 darab fél literes Coca-Cola üdítő és 1 darab normál adag burgonya. A kérhető burgerek: Chicago, Obama, Jazz Chicken, Mississippi fish vagy Mississippi chick.

A harmadik helyre egy bagett került. A Kámoni speciál névre keresztelt finomság nem véletlenül olyan népszerű… A nagyjából 40 centis bagettbe ugyanis pácolt kámoni sült tarja, hagymakarika, jégsaláta, sajt, paradicsom és majonéz kerül. És ennyire guszta.

Kámoni speciál

Ha kedvet kaptál egy kis otthoni falatozáshoz, akár ezeket is megrendelheted. A teljes kínálatot a jazzchicken.hu-n találod. Itt online is rendelhetsz, de telefonon is megtalálsz minket. A számunk: 06 30 842 99 85

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.