Burger vs. pizza – ennyibe kerül az egyik és a másik

Összehasonlították a nagyvárosi pizzaárakat, mi mutatjuk, ehhez képest mennyibe kerül a burger és a bagett. Igaz, szombathelyi árak nem szerepelnek a Foodpanda felmérésében, mégis az átlagárak talán nálunk is megállják a helyüket.

A pizza átlagárak 1040 forint körül alakulnak Magyarországon, ha a 28 centiméteres változatot nézzük. A 30 centis 1119, a 32 centiméteres 1137 forintba kerül átlagosan. Nálunk a legolcsóbb burger 850 forintba került. Választék van bőven: Retro, Chichago, Jazz chicken, Obama – ezek mind ennyibe kerülnek a Jazz Chickennél.

pizzavsburger

A legdrágább alap burgerünkért is nagyjából annyit kell fizetni, mint egy egyszemélyes pizzáért. A Big piggy burger 1290 forint nálunk. Ebben a burgerben kettő rostonsült karajszelet (2x160g), jégsaláta, sajt, paradicsom, csalamádé és mustár található. A legolcsóbb bagettünk az Alabama, ez 880 forintba kerül, ami pedig jégsalátát, paradicsomot, grillezett csirkemellet, sajtot és kapros dresszinget “rejt”. Jóval kedvezőbb áron lehet tehát a Tiéd, mint egy alap pizza.

 

Tipp! Mielőtt rendelnél, azért nézd meg, menüben mennyibe kerülne a választásod! Ha kíváncsi vagy, itt mutatjuk a részleteket. 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.