Te is darált húsból készítenél valami finomságot így az ünnepek után?

Ilyenkor, az ünnepek után egy kicsit tele vagyunk a hússal. Ezért inkább egyszerű, könnyen elkészíthető, laza ételeket készítenénk. A legtöbben ilyenkor a darált húsra szavaznak. Valakinél spagetti készül, mások fasírtgolyókat “gyártanak”, és azokat sütik ki. Ezek a legtöbbet készített, darált húsból előállított ételek. De mi készíthető még?

Például megtölthetjük a gombafejeket is darált hússal, és a paradicsomos húsgombóc is egy szuper alternatíva lehet a darált húsra vágyóknak. Hasonló finomság a töltött paprika, vagy – ha már az olaszos ételek is szóba jöttek – a lasagne is jó választás. A sütőben elkészített egyben sült fasírt is remek, és a rakott káposztába is kerül darált hús, ahogy a hortobágyi húsos palacsintába is, ami újabb két alternatívát jelent.

hortobagyi

Egy jó Hortobágyi palacsintát az Omlettből?

Neked melyik a kedvenced? Ha kedvet kaptál valamelyik étel elkészítéséhez, a hozzávaló darált húst a hentesüzletünkben beszerezheted. Ráadásul a darálás nálunk díjmentes és előtted történik, így Te választod ki, milyen és melyik húsból készítenéd el az adott finomságot. Ha pedig nem bajlódnál az étel elkészítésével, várunk az Omlettben!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.