Egy igazi, nyári mediterrán étel az étlapunkról

Nyáron nem mindig vágyunk nehéz ételre. Ezért, ha étterembe megyünk, rendszerint a zöldségekre, a salátákra is ránézünk. De mivel a húsról azért nem szívesen mondanánk le, sokszor inkább maradunk a nehezebb fogásoknál. Pedig lenne alternaítva. Az Omlett étlapján például több, zöldségkörettel kínált könnyű, grillezett húst is találni. Mi most ezek közül a görögös pulykamellet ajánljuk.

És attól még, hogy pulyka és zöldség kerül a tányérunkra, nem lesz unalmas az étel.

Attól még, hogy pulykát és zöldséget eszünk, az ízek jelen lehetnek. Ha jól választunk, nem lesz unalmas az étel. Gondoljunk csak a mediterrán jellegű fogásokra. Mi is ebből indultunk ki, és ezért tettük fel az étlapunkra például a görögös pulykamellet.

Ami egy könnyű nyári étel, és zöldséget is tartalmaz, ennek ellenére nagyon gazdag az ízvilága. Ez a mediterrán étel egyébként egy csőben sült hússzelet, amire paradicsom, oliva bogyó és feta is kerül. És persze a titkos Omlett fűszerek, amiket Varga Ferenc mesterszakácsunk tökéletesített.

Görögös pulykamell - Omlett étterem Szombathely

Ha pedig köretet keresel, a grillezett zöldség kiváló hozzá. Ez tényleg olyan étel, ami könnyű, de nem unalmas. Igazi mediterrán fogás, amit ilyenkor, nyáron biztos sokan szívesen fogyasztanak.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.