Egy-két könnyedebb finomság az ünnepek utáni időszakra

Sok volt a húsból az ünnepek alatt? Elég volt a sütésből, a főzésből egy időre. Mutatunk pár Omlett és Jazz Chicken finomságot, ami ilyenkor, a nagy evések után is biztosan bejön.

Nyilván nem a tömény húsos ételekre és desszertekre kell gondolni. Most inkább kicsit lazább fogásokat ajánlunk. Méghozzá salátát és húsmentes burgereket. Legalábbis a Jazz Chickennél ezek közül válogattunk. Itt három hús nélkül készült burger is rendelhető. A Doubel Jackson, a Jackson burger és a New Orleans cheddar-onion burger is vegan fasírtból készül. De a Jazz Chickennél salátákból is elég nagy a választék. Szívesen ajánljuk így, az ünnepek utánra a mozzarellás kukorica salátát vagy a River Blue salátánkat. De lehet, hogy egy házhoz rendelt vargányás sajtkrémleves is jól esik ilyenkor.

g (1)

No, de most térjünk át az éttermi kínálatra. Szerintünk a máskor is nagyon kedvelt, fűszeres sajttal töltött gombafejek (képen) most is sokaknak bejönne. És egy őrségi tökmagolajos, kecskesajttal és pirított tökmaggal kínált kacsamell saláta is remek ünnepek utáni fogás lehet. Ahogy a rukkola salátánk is, ami rukkolából, jégsalátából, olivabogyóból, koktélparadicsomból, parmezánból és balzsamecetből készül.

Ha pedig könnyedebb fogásra vágynál, és halból nem ettél sokat az ünnepek alatt, ajánljuk a roston készült fogast is grillezett zöldségekkel – szerintünk igazán remek.

Ha kíváncsi vagy a teljes Omlett kínálatra, itt tájékozódhatsz. A házhoz rendelhető Jazz Chicken fogásokat pedig itt találod.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.