Egy romantikus Valentin-napi Omlett-vacsora a pároddal?

Szombat Valentin-nap! Ti hogyan töltitek a szerelmesek napját? Ha egy romantikus vacsorára vágytok, akkor várunk Titeket Szombathelyen, az Omlett étteremben.

Van már ötleted, milyen ajándékkal leped meg a párodat Valentin-napon? Sokan egy-egy kézzel készített aprósággal kedveskednek, mások egy virágcsokorral lepik meg szerelmüket. Akadnak azonban olyan párok, akik ilyenkor egy romantikus éttermi vacsorára vágynak. Szombathelyen számos étterem közül választhatunk, több tradicionális vendéglátóhely vagy pizzéria várja a párokat ilyenkor valami különlegességgel. Mi az Omlett étteremben inkább a modern ízlésvilágot követjük – ami az étterem kialakítását illeti. Az ízek tekintetében pedig a hagyományos magyaros fogások mellett az újító finomságok is megtalálhatók nálunk.

omlett Valentin nap

Rendszeres havi ajánlatainkat megtalálod itt, viszont ha az étlapunkon fellelhető ételekre vagy kíváncsi, itt nézz körbe!

Ha szívesen lepnéd meg a párodat egy Omlett-estével Valentin-napon, foglalj asztalt az itt található elérhetőségeink valamelyikén vagy keress minket személyesen!

Cím: 9700 Szombathely, Maros. u. 2.

Telefon: 06-94/460-096

Email: info@kamonhus.hu

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.