Ennyiért rendelhetsz házhoz halászlevet és töltött káposztát Szombathelyen idén karácsonykor

Karácsonykor a legszívesebben a hagyományos fogásokat fogyasztjuk. Ezek elkészítése viszont nem a legegyszerűbb feladat. A halászlevet és a töltött káposztát sem könnyű jól elkészíteni. Arról nem is beszélve, hogy kis mennyiségben előállítva egyik sem lesz az igazi. Ezért nem véletlen, hogy aki teheti, manapság inkább rendeli ezeket az ünnepi ételeket.

Ezen gondolatmeneten végighaladva készített a Pénzcentrum egy körképet arról, hogy hol mennyiért lehet halászlevet és töltött káposztát beszerezni. Az összeállítást aztán több portál is átvette. Mi most a HVG cikkéből idézünk.

Házhoz visszük a halászlevet Szombathelyen

Itt azt írták, hogy a fővárosban ezer és 3 ezer forint között vásárolható halászlé. A lista alapján a legolcsóbb töltött káposzta 1390 forint, de nem ritka a 3 ezer forint körüli ár – természetesen egy adagról van szó. Vidéken ennél olcsóbban lehet rendelni. A halászlé árak 1200 és 2 ezer 100 forint között mozognak. Egy adag töltött káposztáért pedig 900 és 2 ezer 200 forint közötti összeget kell fizetni.

Azt nézted már, hogy nálunk, Szombathelyen mennyibe kerülnek ezek a házhoz is kérhető ételek? Ha nem, most megteheted. Mutatjuk.

A vegyes halászlé 1490 forint. Ha belsőségekkel kéred, 1590 forint az ár. A töltött káposztáért viszont szintén 1490 forintot kell fizetni.

Rendelnél Szombathelyen? Itt megteheted. De nem csak halászlé és töltött káposzta kérhető tőlünk, hiszen más finomságokkal is készülünk az ünnepekre. Nézd meg, hogy milyenekkel!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.