Étel és itallap

Előételek

Hortobágyi húsos palacsinta:  790,-
Tatár beafsteak:  2.650,–
Caesar saláta:  1.350,-
Kacsamell saláta tökmagolajjal:  1.690,-
(őrségi tökmagolajos kecskesajttal, pirított tökmaggal)
Halfilé roston, salátaágyon 1.490,-
Csirkesaláta 1.290,-
Tonhalsaláta 1.350,-

Levesek

Erőleves cérnametélttel:  470,-
Vargányás sajtkrémleves:  590,–
Babgulyás füstölt csülökkel:  690,–
Erőleves gazdagon, Omlett módra:  620,–
Kámoni betyárgulyás:  690,–
Szalontüdő zsemlegombóccal:  990,-

Burgerek

Obama: 1.450,-
(húspogácsa, bacon, sajt, jégsaláta) + hasábburgonya + választható öntet
Kentucky: 1.450,-
(húspogácsa, bacon, rántott hagymakarika, jégsaláta, paradicsom, majonézes káposztasaláta) + hasábburgonya + választható öntet)

Tészták

Bolognai spagetti: 1.190,-
Tenger gyümölcsei spagetti: 1.490,-

Hús nélkül készült ételek

Rántott sajt a vendég kívánsága szerint:  1090,-
(trappista, mozzarella, füstölt sajt, camambert – rántva, magvas v. diós bundában)
Fűszeres sajttal töltött gombafejek rántva:  1090,-

Halak, tengeri herkentyűk:

Pisztráng rántva:  1.790,-
Halfilé magvas bundában:  1.180,-
Fogasfilé rántva:  1.540,-
Fogasfilé kapros vargányamártással:  1.980,-
Fogas roston, grillezett zöldségekkel:  1980,-
Fogas gombás-rozmaringos burgonyával:  1.980,-

Szárnyasok

Roston pulykamell:  1.370,-
Kijevi pulykamell:  1.470,-
Görögös pulykamell:  1.520,-
(fetával, paradicsommal, olajbogyóval, csőben sütve)
Aszalt gyümölcsökkel töltött pulyka áfonyamártással:  1.520,-
Fetával és fokhagymával töltött csirke rántva:  1.520,-
Csirkemell balatonfelvidéki camemberttel, karamellizált almával:  1.590,-
Aszalt paradicsommal, zöldfűszeres túrókrémmel töltött csirke rántva: 1.590,-
(kukorica, bab, paradicsom, jalapeno)

Sertéshúsból készült ételeink

Rántott borda:  1.280,-
Rántott velő: 1.090,-
Milánói borda:  1.590,-
Baconnel és füstölt sajttal töltött borda rántva:  1.520,-
Boszorkánytekercs:  1.520,-
(sonka, gomba, füstölt kolbász, paradicsom)
Cordon Bleu:  1.490,-
(az eredeti recept alapján kéksajttal is kérhetô)
Fokhagymás cigánypecsenye:  1.120,-
Csípős–mustáros tarja rántva:  1.150,-
Fűszeres, mustáros szűzpecsenye:  1.520,-
Szűzérmék zöldborsmártásban:  1.520,-

Marhahúsból készült ételeink

Marhapörkölt galuskával:  1.690,–
Hagymás rostélyos:  2.190,-
Hátszín erdei gombamártásban:  2,190,-
Beef à la Kámon (40 dkg-os rostélyos steak):  2.950,–
Hátszínszelet narancsos-gyömbéres áfonyamártással:  2.290,–
Ördögi hátszín (durva bors, jalapeno, mustár, tabasco):  2.290,-
Vesepecsenye chillis roquefort-mártással:  3.290,–
Bakonyi zsiványpecsenye:  3.290,-
(bélszín, hátszín, szűzpecsenye, pecsenyelé, pirított burgonya)
Bélszínsteak zöldborsmártásban:  3.290,-

Vadételek

Szarvassült gyömbéres-narancsos áfonyamártással: 2.190,-
Szarvassült illatos erdei gombákkal, barnamártással: 2.190,-

Desszertek/Palacsinták

Ízes, kakaós v. berkenyés palacsinta:  490,-
Gundel palacsinta:  690,–
Omlett palacsinta:  750,-
(Somlói galuskával töltve, édes morzsába bundázva, meggyes öntettel)
Somlói galuska:  690,-
Túrógombóc tejföllel:  690,-

Köretek

Steak burgonya:  350,-
Pirított burgonya:  350,-
Hasábburgonya:  350,-
Petrezselymes burgonya:  350,-
Burgonyakrokett:  350,-
Grillezett zöldségek:  500,-
Rizs:  290,-
Rizi-bizi:  290,-
Galuska:  280,-
Vegyes köret:  350,-
Friss salátaágy:  510,-

Saláták/Savanyúságok

Paradicsomsaláta:  490,-
Uborkasaláta:  490,-
Csalamádé:  370,-
Fehérkáposzta:  370,-
Csemegeuborka:  370,-
Ecetes paprika:  370,-
Vegyes saláta:  490,-
Zöldsaláta mix öntettel:  500,-

Mártások, öntetek

Tartármártás:  150,-
Ezersziget öntet:  150,-
Sajtmártás:  150,-
Áfonya mártás:  150,-

Az étterem itallapja az alábbi linken érhető el:

Omlett étterem itallap