Ételrendelés Szombathelyen – Nálunk egyelőre a burger megy, de úgy tűnik, pizzát is szívesen kérnétek

Az ételrendelés Szombathelyen is népszerű – ahogy más városokban. Az utóbbi időben sokan kérik a burgereket, a bagetteket, de a nagy “riválist”, a pizzát nehéz lehagyni. A NetPincér felmérése is ezt igazolja. Eszerint a pizza az abszolút favorit. De a burger is feltörekvőben van. Ezt már mi állítjuk. A Jazz Chicken népszerűsége ugyanis töretlen. Ha minőségi burgerre vágytok, szerencsére sokan minket választotok.

Kik rendelnek manapság?

Az ételrendelés Szombathelyen is leginkább a fiatalokra jellemző. Nálunk a 20-40 év közötti korosztály a legaktívabb. Hasonló eredményeket hozott a NetPincér felmérése is. Közölték: a leggyakrabban a 18 és 45 év közötti korosztály rendel, de a 65 év feletti korosztály is aktív ételrendelő közönségnek számít. A felmérésükben az is olvasható, hogy rossz idő esetén, az esős napokon és hétvégén megemelkedik rendelésszám. Ezt szintén tapasztaljuk mi is.

ételrendelés Szombathely

Ételrendelés Szombathelyen – Nézd meg a Jazz Chicken kínálatát!

Burger és a pizzarendelés Szombathelyen

Visszatérve a pizza népszerűségére: egy, a napokban lezárult Kámon-Hús felmérésünk szerint a válaszadók nagyjából 40 százaléka enne szívesen nálunk pizzát is. Ami szintén azt igazolja, hogy a burgert szeretjük, de jó, ha a pizzák közül is lehet választani.

A NetPincér szerint egyébként a legnépszerűbb pizzatípusok a hawaii, a margarita, a sonka-gomba-kukorica, a négy sajtos változat és sokan kérik a magyaros verziókat is.

A Kámoni Bisztró bővítéséhez kapcsolódó felmérésünk eredményeit hamarosan mutatjuk.

Korábbi bejegyzésünk a témában:  Ételrendelés Szombathelyen – a legtöbb helyen csak pizzát lehet kérni, pedig igény lenne másra is

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.