Ez történt velünk 2019-ben
2019 számunkra egy nagyon pörgős év volt. Rengeteg újítással és fejlesztéssel telt. Több célt is kitűztünk magunknak, amiket sikeresen elértünk és van amin folyamatosan dolgozunk a mai napig is. Ha kíváncsi vagy mik voltak ezek, olvasd el cikkünket.
Az első kolbásztöltő mustra
2019 februárjában rendeztük meg az első kolbásztöltő mustrát, ahova szép számmal jelentkeztek csapatok, akik nagyon kitettek magukért. Részletesebb beszámolót ITT találsz az eseményről.

Ez történt velünk 2019-ben: Az első kolbásztöltő mustra
Teszünk a környezetünkért
A tavalyi év egyik fő eleme a környezettudatosság volt. Több intézkedést is tettünk annak érdekében, hogy óvjuk a földünket.
♻️Bevezettük a lebomló anyagból készült elviteles dobozokat
♻️100%-ban újrahasznosított anyagból készült szalvéták kerülnek az asztalra
♻️Csökkentettük a menürendelés során jelentkező egyszer használatos doboz mennyiségét Nektek köszönhetően, hiszen rengetegen érkeztek már saját dobozokkal. Ezzel a saját háztartásotokban is csökkentettétek a hulladék mennyiségét
♻️A tavalyi év végétől pedig már a használt sütőzsiradékot is behozhatjátok hozzánk. Ebből a megfelelő körülmények között bioüzemanyag készül.

Ez történt velünk 2019-ben: Lebomló anyagokból készült elviteles dobozok
A húsok királya már nálunk is
Hatalmas büszkeségünk a húsboltunkban elhelyezett új gép, amivel már a vásárlóink is hozzájuthatnak az igazi steak alapanyaghoz. Az új érlelő hűtőszekrénynek köszönhetően már Szombathelyen is beszerezhető a húsok királya, amit legalább egyszer mindenkinek muszáj megkóstolnia, aki nagy húsrajongónak vallja magát.

Ez történt velünk 2019-ben: Már nálunk is kapható a húsok királya
2020-tól…
2020-ban már el is kezdtük a további fejlesztéseket, hiszen éttermünk január első heteiben átalakul, így a nyitásra még várni kell egy keveset. Természetesen ahogy az előző évben idén is igyekszünk még többet tenni a környezetünk megóvásáért.