Ezért fogyassz rendszeresen csontlevest!

Elég sokat tehetünk a szervezetünkért azzal, ha rendszeresen fogyasztunk csontlevest. Egyebek mellett támogatjuk vele az immunrendszert, de gyulladáscsökkentő hatása is ismert. Nézzük pontosan, hogy mire jó még.

A csontleves először is rendet rak a hasunkban. Jó hatással van az emésztésre, illetve a bélműködésre és az anyagcserére is.

Segít az öregedés elleni védekezésben is. Egészen pontosan fényesíti a bőrt és rugalmasságot is ad neki. És még a ráncokat is kisimítja.

leves-1024x685

Továbbá csökkenti a gyulladást a szervezetben. Különösen a csontok, az izmok egészségére gyakorol nagyon jó hatást. A csontból készült leves rendszeres fogyasztása ezért kiemelten ajánlott az ízületi betegségekkel küzdőknek. De megelőzésként is érdemes hetente, kéthetente enni belőle.

És nem csak az ízületi problémák megelőzése érdekében, hanem a megfázással összefüggő panaszok elkerülése miatt is tanácsos fogyasztani.

A csontlevesnek ugyanis komoly immunerősítő hatása van. De tisztítja a légutakat és még energiát is ad. Ráadásul jól át is melegít, ezért télen többszörösen ajánlott fogyasztani belőle.

Ha készítenél Te is igazi, erőt adó csontlevest, hozzávalót a húsboltunkban kérhetsz. Ha pedig egy kiadós kész húslevesre vágysz, várunk az Omlettben.

Sokszínű Vidék/Omlett

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.