Fejlesztéseink – így szépülünk mi – 1.rész

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, így mindig nagy hangsúlyt fektettünk erre. Az elmúlt hónapokban nagyobb figyelmet tudtunk erre fordítani, így következő cikksorozatunkban az aktuális fejlesztéseinket szeretnénk bemutatni Nektek.

Óvjuk a Földet megújuló energiaforrással!

Nemrégiben kiépítettünk egy nagyobb napelem renszert, aminek köszönhetően energiaigényünk jelentős részét már ezzel tudjuk fedezni. A napelemnek rengeteg előnye van amellett, hogy környezetbarát.

Korlátlan mennyiség, megújuló energiaforrás

A napelem nagyon nagy előny, hogy mivel megújuló energiaforrásról beszélünk, korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre. Nem csak a napsütéses időkben, de még a téli borúsabb időszakokban is termel bizonyos mennyiségű energiát, így az év minden napján nagyon hasznos tud lenni.

Környezetbarát

Mivel cégünkben mindig is odafigyeltünk, hogy a lehetőségeinkhez mérten környezetbarát megoldásokat válasszunk, így nem is volt kérdés, hogy az energiaszükségletünket egy környezetbarát módon oldjuk meg. A napelem, működése közben nem bocsát ki semmiféle káros anyagot, így nem szennyezzük a levegőt és a környezetünket sem. Jelenleg ez a legzöldebb megoldás az elektromos energiaszükséglet fedezésére.

Szinte bárhova tehető

Mindenkinek fontos, hogy milyen összképet fest a háza, lakása, irodája. Számunkra is nagyon fontos, hogy egységesek legyünk ilyen téren és a környezetünk számára is ideális összképet fessünk.
Bár a pontos elhelyezéséhez szakember ajánlatos, de esztétikai szempontból szinte bárhova elhelyezhető, hiszen egy letisztult egyszerű formáról beszélünk, ami nem tud rontani az összképen.

Ha szeretnél többet megtudni a napenergiáról, ezen az oldalon találsz még érdekességeket.

 

Ha kíváncsi vagy, a mi felhelyezett napelem rendszerünkre, bátran pillants fel a tetőnkre és nézd meg!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.