Fejlesztéseink – így szépülünk mi – 3.rész

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, így mindig nagy hangsúlyt fektettünk erre. Az elmúlt hónapokban nagyobb figyelmet tudtunk erre fordítani, így következő cikksorozatunkban az aktuális fejlesztéseinket szeretnénk bemutatni Nektek.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen külső fejlesztéseket csináltunk az elmúlt hetekben. Most bemutatjuk, a belső terünk átalakulását.

Éttermünk átalakítása

Az elmúlt hetek, hónapok miatt éttermünk belső részét teljesen le kellett zárnunk, ez pedig lehetőséget adott arra, hogy a korábban megkezdett átalakítási munkákat be tudjuk fejezni.

Az étterem teljesen új tapétát kapott, így lett fiatalosabbak és energikusabb a belső tér megjelenése. Mivel az étterem belső része csak kevés vendég fogadására volt alkalmas, így kibővítettük a helyet és kaptunk egy plusz, kissé elkerítettebb fogadó részt, ahova televízió is került.

Ahhoz, hogy a belső tér méginkább nagyobbnak tűnjön, a kiszolgáló pult mögötti falat eltüntettük. A kiszolgáló pultnál variáltunk az elrendezésen is, annak érdekében, hogy a munkánkat még hatékonyabban tudjuk végezni.

Összességében úgy gondoljuk, hogy kihoztuk a legjobbat a helyzet adta lehetőségekből, hiszen így a korlátozások megszüntetésére már teljesen elkészülhettünk a munkálatokkal és egy nagyobb és felújított belső térben tudjuk fogadni a vendégeinket, vagyis Titeket!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.