Gyertek, “libázzatok” nálunk novemberben! Vagy kóstoljatok más extra finomságot!

A novemberi különleges ajánlatukban természetesen találsz libás ételeket, de nem kizárólag ilyen finomságokat ajánlunk. Ha kíváncsi vagy, hogy ebben a hónapban pontosan mivel készül a mesterszakács konyhafőnökünk, klikk!

A novemberi ajánlatunk

A levesünk például erdei gombaleves vadhússal, amibe friss házi csipetke is kerül. Az egyik főételünk áfonyás sült tarja, amit kicsit különleges módon, túrógombóccal tálalunk. Valamivel hagyományosabb fogás a gombás-gesztenyés szűzérme és a sült kacsamell is. Ez utóbbihoz szilvás káposzta a köret. Készítünk ugyanakkor édesköményes szűzpecsenyét is, méghozzá krumplilángossal. A legaktuálisabb ételünk pedig a sült libacomb, amihez pezsgős párolt káposztát és tört burgonyát ajánlunk. A desszertünk ezúttal a gesztenyés alagút.

Ha bármelyiket kóstolnátok, várunk Titeket az Omlettben!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.