Ha “csak” levesre vágynál…, de nem szeretnél éhes se maradni

Íme, néhány Omlett leves, amik a hűvösebb őszi időben biztosan felmelegítenek. És nem csak, hogy felmelegítenek, még energiát is adnak. Hiszen elég tartalmasra készítjük azokat.

Ilyen a Kámoni betyárgulyás, amibe egyebek mellett jó kis kámoni kolbász is kerül. De ide sorolhatjuk a babgulyásunkat is, amit mi csülökkel teszünk tartalmasabbá. Ugyanakkor az Omlett módra készített erőlevest is ajánljuk, ha kiadós “felmelegítős” levesre vágynál. Ide tartozhat a szalontüdő is, amit zsemlegombóccal kínálunk.

Tálalásra készen

Bár ez utóbbit gyakran kínáljuk menüben is. Vagyis ha hétköznap jössz az Omlettbe – dél körül -, a menü levesekre is érdemes ránézned. Már csak azért is, mert a menü fogásai külön is kérhetők. Így ha csak tényleg egy forró “hétköznapi” levesre vágynál, megoldható. Az aktuális menüket egyébként itt találod, az étlapunk viszont itt érhető el. Visszatérve az állandó kínálatban szereplő levesekre: ha krémlevesre kívántál, az őszi vargányás sajtkrémleves biztosan ízleni fog. Ja, és ne feledd, hogy az aktuális ajánlatunkban is mindig szerepel leves. Erről itt tájékozódhatsz. Októberben éppen szüreti kolbászlevest kínálunk.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.