Ha étteremben mennél, de burgert is szívesen ennél…

Van úgy, hogy kimozdulnánk otthonról, ennénk is egy jót, de nem vágyunk a hagyományos éttermi ételekre és klasszikus gyors ételt sem ennénk. Ilyenkor lehet jó választás a kézműves jellegű burger.

Ezek ugyanis annak ellenére, hogy szendvics formátumban készülnek, igenis minőségi alapanyagokat tartalmaznak. Legalábbis az Omlettben készült burgerek ilyenek. A húspogácsát helyben gyártjuk, és az öntetek is saját kezűleg készülnek. Ráadásul a tavaszi, nyári, ősz eleji időszakban a fűszereket is az étterem mögötti kis kertünkben szedjük. Plusz magaságyásunk is van, ahol zöldségeket is termesztünk. Szóval amennyire csak lehet, saját alapanyagból készítjük a burgereket.

Ezek közül kettőt az Omlettben is rendelhetsz. Az Obama és a Kentucky szerepel az étlapon – menü formájában. A többi Jazz Chicken burger csak házhoz kérhető. Az Obama egyébként a házi húspogácsán kívül bacont, sajtot és jégsalátát tartalmaz. A Kentucky pedig húspogácsát, bacont, rántott hagymakarikát, jégsalátát, paradicsomot és majonézes káposztasalátát. A burger mellé a menüben hasábburgonya és választható öntet is jár.  

Ha megkóstolnád valamelyiket, gyere el az Omlettbe! És lehetőleg éhesen érkezz, ezek a burgerek ugyanis nem kis méretűek. Íme, egy fotó.

Az egyik óriási burgerünk

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.