Ha év végi céges bulit terveztek, a cateringben tudunk segíteni nektek

Az év végével együtt a céges bulik ideje is megérkezik. Ilyen alkalmakkor az esetek többségében valamilyen finomság is kerül az asztalra. Ha nálatok is hasonló a terv és szükségetek lenne egy kis segítségre a cateringben, szóljatok.

Az egyik karácsonyi eseményen ilyen finomságokat készítettünk

Ha nincs elképzelésetek a menüt illetően, mesterszakácsunkkal közösen kitalálunk Nektek valami szuper ételsort. Szóval ha a külső helyszínre szerveznétek a karácsonyi bulit, akkor is nyugodtan keressetek minket, de az étteremben is várunk Titeket. Itt ugyancsak kérhettek egyedi ételeket, de akár az extra ajánlatok közül vagy az étlapról is választhat mindenki az ízlésének megfelelőt. Kis cégeknek szerintünk szuper hely az Omlett. De a közepes vállalatoknak is tudunk helyet kínálni. Az étteremben nagyjából 50 személyig van lehetőségünk vendéget fogadni. Viszont a külső helyszínen akár több száz személyes vendéglátást is le tudunk bonyolítani.

Ha Ti is terveztek karácsonyi vagy év végi céges bulit, keressetek minket! Az étkeztetésre és az italokra így nem lesz gondotok.

Az elérhetőségeink itt! Keressetek minket!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.